Owlet naozaj pomáha

Ponožka u Vincenta začala hlásiť problém v podvečer (predtým ju mal nasadenú tiež a všetko bolo v poriadku), keď sa ukladal na spánok. Vyzeral úplne normálne, nijako sa nevztekal, nebol zadýchaný, jednoducho zaspával. Keď som skontroloval prvý alarm v aplikácii, kde som videl tep okolo 295/min, tak som to vyhodnotil ako chybu, pretože mi prišiel úplne normálny po fyziologickej stránke. Alarmy ale pokračovali aj po reštarte zariadenia, čo nám už prišlo divné a tak sme priložili ucho na jeho hrudník a počuli sme, že srdce mu bije príliš rýchlo.

Kontaktovali sme najskôr lekárku, našu susedku, keď si ho ale vypočula, tak ihneď volala záchrannú službu.Pri príjme na detskú JIS Fakultnej nemocnice Olomouc primár oddelenia diagnostikoval tachykardiu konkrétne AVRT (následne potvrdené kardiológmi) na podklade záznamu EKG.Hovorili nám, že u takto malých detí je to pomerne vzácne a že ešte nevideli, aby takto malé dieťa niekto priviezol v takom „dobrom“ stave, že väčšinou sú tie bábätká už promodralé.

Perličkou na záver je snáď už len to, že už na JIS za nami boli kardiológovia, ktorí sa nás pýtali na ponožku a informácie k nej s tým, že ponožky plánujú nakúpiť pre deti, ktoré majú diagnostikované problemy so srdcom a evidujú ich na kardiológii.

Jakub – IT Manažér

*Uvedené príbehy a skúsenosti sú autentickou výpoveďou konkrétnych rodičov. Nejedná sa o platenú spoluprácu a ich výroky a tvrdenia o produktoch nemusia reprezentovať názory a postoje spoločnosti Owlet.

Nákupný košík
Návrat hore
Májové zľavy až do 15 % na všetky produkty a príslušenstvo.
This is default text for notification bar