Život bez strachu, vďaka ponožke OWLET !

Keď na mna vyskočila reklama na OWLET a po prečítaní, na co slúži, som vedela, že toto je niečo, čo potrebujeme. Žiaľ finančne si to dovoliť nemôžeme, ale úžasný OWLET nám poskytol spoluprácu a máme možnosť spoznať výnimočnosť tejto ponožky. Dokáže zmerať tepovú frekvenciu, spánok a kyslík v krvi.

Synček má downov syndróm je po 7mich operáciách a ďalšie nás čakajú z toho má dve operácie srdiečka. Kontrola saturácii je pre nás veľmi dôležitá. Keďže operácie v ňom prebudili strach čokoľvek mať na tele, čo tam nepatrí, je to obrovský problém. Čím starší tým viac sa bráni, ALE! Keďže OWLET je veľmi príjemný, synčekovi vôbec nevadí. A keď sa mu nepáči, vypýta si normálu ponožku na to a hotovo. Nemá žiadny problém ju mať na nohe. Nebráni sa jej, neťahá ho, nereže a hlavne neobmedzuje jeho priestor, nemusí držať ruku alebo prst ako pri meraní saturácii na prste toto je preňho SLOBODNÉ a preto to akceptuje.

Čo to znamená pre mňa? Pokojný spánok, hlavne pri chorobe! Spat vo svojej posteli počas jeho choroby a bez strachu zaspať je pre mňa veľmi oslobodzujúce. Čo znamená, že som pokojná aj ja, čo je pre dieťa najpodstatnejšie. Spokojný rodič = spokojné dieťa. Aplikácia v mobile Vás upozorní, či už sa ponožka pohla z nožičky a nevie merať, či sa niečo deje. Všetko si viem pozrieť na diaľku v telefóne bez toho, aby som chodila za ním do izby, kontrolovala ako dýcha a rušila tým jeho spánok. Veľkou výhodou je aj kamera, cez ktorú sa viem pozrieť, či náhodou len nevstal a nedal si sám dole ponožku. Veľmi oceňujem to, že si to vďaka powerbanky môžem zobrať hocikam. Či do kočíku, či niekde na výlet. Hocikde a hocikedy, keď sa mi nepozdáva niečo, viem rýchlo a pohotovo zmerať, čo potrebujem. Nám OWLET zmenil život na kľudný, spokojný a bez stresu. ĎAKUJEME za Vás

Mamička malého Matiaska

*Uvedené príbehy a skúsenosti sú autentickou výpoveďou konkrétnych rodičov. Nejedná sa o platenú spoluprácu a ich výroky a tvrdenia o produktoch nemusia reprezentovať názory a postoje spoločnosti Owlet.

Nákupný košík
Návrat hore
Horúce letné zľavy až 30 %
This is default text for notification bar