Kamera Owlet Cam 2

Owlet vypočul želania rodičov! Nová kamera Cam 2 je ešte nabitejšia funkciami, ktoré vám uľahčia údel rodičovstva. Má štýl a eleganciu a vďaka rôznym farebným variantom krásne zapadne do detskej izby. Stále budete môcť využívať funkcie, ktoré ste si obľúbili u Cam 1, novo sú navyše k dispozícii aj videoklipy, upozornenia na plač a technológie prediktívneho spánku. Tieto nové funkcie Vám pomôžu lepšie spoznať správanie a potreby vášho dieťatka a podporiť jeho rozvoj.

Technológia prediktívneho spánku

Dieťatko potrebuje spánok oveľa častejšie, než dospelý človek. Funkcia prediktívneho spánku zohľadňuje vek dieťaťa a dĺžku jeho predchádzajúceho spánku aby vám pomohla určiť vhodnú dobu, kedy je dieťa opäť pripravené si zdriemnuť.
Užívatelia môžu do aplikácie zadávať údaje o spánku dieťatka a tá potom na základe jeho vývojového štádia vášho dieťaťa a spánkových trendov vypočíta, kedy je ideálna doba ho opäť uložiť, aby už bolo pripravené na ďalší spánok, ale ešte nebolo pretiahnuté.
Pomôže vám tiež určiť dobu, kedy by dieťatko malo začať vysielať spánkové signály, aby ste ich ľahšie postrehli a mohli na ne reagovať.

Upozornenie na plač

Bábätká v spánku často vydávajú rôzne zvuky. Nie o všetkých je však nutné vedieť a reagovať na ne. Vďaka novej funkcii Upozornenie na plač môžete filtrovať zvuky, ktoré nevyžadujú vašu pozornosť a získať tak ďalšie cenné chvíľky spánku navyše. Zároveň však máte istotu, že budete upozornení v prípade, že vás dieťatko naozaj potrebuje. Citlivosť je možné upraviť priamo v aplikácii tak, aby typy a množstvo upozornení presne vyhovovalo potrebám bábätka aj celej rodiny.

Videoklipy

Plač nie je jediným spôsobom, ktorým s nami bábätká komunikujú, majú mnoho rôznych prostriedkov, ako požiadať o rôzne veci, na uspokojenie svojich potrieb. Keď je vaše dieťa v inej miestnosti, môžete tieto signály, ktorými sa vás snažia osloviť, ľahko prehliadnuť, takže keď potom začne plakať, nie je úplne jasné prečo. S novou funkciou Videoklipy však získavate tú výhodu, že sa môžete pozrieť, čo vaše dieťa robilo tesne predtým, ako začalo plakať. Cucalo si prstíky a mlaskalo perami? Potom má možno hlad!
Deti môžu plakať aj zo spania. Záznam okamihu tesne predtým, než plač začal, vás môže uchrániť od toho, aby ste bábätko svojou reakciou nevzbudili zbytočne. Videoklipy sú uchovávané po dobu 7 dní – môžete si ich stiahnuť a navždy zachytiť spomienky, napríklad ranné chichotání alebo prvé slovíčka.

Michelle Smit
Michelle Smith je registrovaná špecialistka na spánok a pedagogička starostlivosti o novorodenca so špecializáciou na tréning spánku detí, podporu dojčenia a starostlivosť o novorodenca a viacerčatá. Má viac ako desaťročnú klinickú prax v oblasti spánkovej medicíny a ponúka poradenstvo v oblasti behaviorálnych postupov a spánkovej hygieny. Michelle je mamičkou dvojčiat – dievčatiek a chlapca blízkeho veku. V jednej chvíli mala doma tri obsadené postieľky a rýchlo si uvedomila, aké dôležité je budovať zdravé spánkové návyky novorodencov a batoliat a aké zásadné to môže byť pre prežitie a zdravý rozum rodičov. Rozhodla sa zamerať svoju kariéru na proaktívne riešenie spánku pre chronicky nevyspaté rodiny.

Nákupný košík
Návrat hore
Horúce letné zľavy až 30 %
This is default text for notification bar